Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Увага! Важлива інформація!

Дата: 01.02.2022 16:10
Кількість переглядів: 100

Фото без описуВідповідно листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 28 січня 2022 року № 11.1.3-20/1532 щодо інформаційного повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 20 січня 2022 року  № 2021.5316 у темному шоколаді із апельсиновою цедрою, що експортувався з Франції (роздрібний продавець: Auchan Centrale dAchat) України  (отримувач: ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет»), виявлено не задекларований молочний інгредієнт.

Новгородківський відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області попереджає операторів ринку, які  здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з  обігу та у строк не більше двох робочих днів інформувати про виявлену невідповідність Новгородківський відділ Головно управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській  області (тел.05241, 2-01-28), що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь