Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

До уваги бджолярів та аграріїв громади!

Дата: 14.02.2022 13:25
Кількість переглядів: 141

Фото без описуВсеукраїнська асоціація громад (ВАГ) запрошує Вас долучитися до онлайн – наради з Міністерством аграрної політики та продовольства України щодо заходів з профілактики отруєння бджіл.

На нараді йтиметься про відповідальність органів місцевого самоврядування, сільгоспвиробників та бджолярів щодо дотримання законодавства про застосування засобів захисту рослин,необхідність завчасного повідомлення про заплановане застосування засобів захисту рослин, про основні причини отруєння бджіл,заходи щодо профілактики та механізми установлення факту отруєння бджіл.

Нарада відбудеться 17 лютого 2022 року з 15.00 до 16.30 за допомогою ZOOM –зв'язку та одночасно транслюватиметься на YouTube – каналі Про Land за посиланням: https://youtu.be/SL5bZY1pocY

Для безпосередньої участі у нараді в приміщенні громади необхідна обов’язкова реєстрація учасників (бджолярів та фермерів) за посиланням: https://farmers.org.ua/form-request/ до 12.00 16 лютого 2022 року.

Організатором наради є  Міністерство аграрної політики та продовольства України, Всеукраїнська асоціація громад та Всеукраїнський Конгрес Фермерів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь