Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

До відома жителів громади!!!!

Дата: 04.03.2022 08:05
Кількість переглядів: 296

Фото без описуНа виконання вимог статті 4 частини першої статті 8 закону України «Про правовий режим воєнного стану», з метою забезпечення безпеки, правопорядку, прав та свобод внутрішньо переміщених осіб ОБОВ’ЯЗКОВО повідомляти про осіб, які поселяються (поселилися) у приватних домоволодіннях громадян, у зв’язку з евакуацією із зони бойових дій.

Встановлювати: прізвище, ім’я, по-батькові, дату народження, серію та номер паспорта, адресу реєстрації місця проживання, місце праці та номер мобільного телефону.

Обов’язково направляти осіб чоловічої статті  віком від 18 до 60 років, які прибувають на поселення до  п'ятого відділу Кропивницького територіального центру комплектування та соціальної підтримки в смт Новгородка (колишній райвійськомат) для постановки на тимчасовий військовий облік.

Інформувати та контролювати осіб, що прибувають на поселення щодо чинних на території Кропивницького району обмежень, введених в умовах воєнного стану.

Також, повідомляти прізвище, ім’я, по-батькові власникаспіввласника домоволодіння у якому поселяються (поселилися) такі особи та номер мобільного телефону.

 

Інформацію про таких осіб надавати Новгородківській селищній раді:

 за телефоном +380960761839 – Семенова Вікторія (начальник відділу ЦНАП Новгородківської селищної ради), або +380960665009 – Шпак Алла (начальник загального та організаційного відділу Новгородківської селищної ради)

на електронну пошту: novgorodka@ukr.net та admincenter1912@ukr.net або старостам.

 

Бережімо себе та своїх близьких.

Все буде Україна!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь