Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Оголошення

Дата: 12.04.2022 10:37
Кількість переглядів: 133

Фото без описуЩоденно спеціалістами громади аналізується наявність у торговельній мережі продовольчих запасів та інших товарів першої потреби.

На сьогодні у торговельній мережі громади у безперебійному продажу є хліб та хлібобулочні вироби, макаронні та круп’яні вироби, цукор, дитяче харчування, питна вода, гігієнічні товари, сірники та інші товари першої потреби.

Необґрунтованого підвищення оптово-відпускних та роздрібних цін на основні продовольчі, непродовольчі товари та лікарські засоби немає.

Функціонують заклади харчування, зокрема ті, що забезпечують в умовах воєнного стану потреби жителів громади, вимушених переселенців.

Місцеві підприємства функціонують в умовах воєнного стану, випускають продукцію та надають послуги в обсягах що гарантують безперебійне задоволення потреб населення. Виробляється хліб та хлібобулочні вироби, борошно, крупи, м'ясо-молочна продукція.

На АЗС в наявності паливо-мастильні матеріали, аптечними закладами вживаються заходи щодо наповнення мережі лікарським засобами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь