Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Результати проєкту EU4Skills: про зайнятість випускників за професіями з приготування страв та напоїв

Дата: 19.04.2022 14:29
Кількість переглядів: 66

У попередньому матеріалі проєкту EU4Skills, розміщеному на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у Фейсбук, ішлося про випускників професій з приготування страв та напоїв, у тому числі кухарів. Наразі буде наведена інформація про їхню зайнятість.

Частка зайнятих випускників професій з приготування страв та напоїв (за результатами онлайн-опитування) в області склала 70% (в цілому по області 72%). По 10 пілотних областях частка зайнятих випускників цієї сфери професій склала 66% (в цілому – 67%).

87% працюючих випускників мають постійну роботу, 9% – тимчасову роботу, 4% є самозайнятими особами.

Із числа зайнятих випускників 91% працює в Кіровоградській області (в цілому за всіма професіями ця частка склала 84%). За кордоном працюють тільки 2% випускників.

Розмір заробітних плат склав менше 10 тисяч грн у 89% випускників.

Тривалість пошуку роботи склала менше трьох місяців у 96% випускників. При цьому працевлаштовані протягом місяця 69% випускників.

27% випускників знайшли собі роботу під час проходження практики (стажування) в період навчання, 24% – за сприяння вчителів (майстрів), 14% – за допомогою особистих контактів (друзів, родичів), 23% – унаслідок прямих контактів з роботодавцями.

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь