Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

День пам'яті та перемоги над фашизмом у Другій світовій війні вшанували клієнти пробації

Дата: 06.05.2022 13:56
Кількість переглядів: 121

Фото без описуВосьмий рік поспіль Україна на державному рівні послідовно впроваджує європейський підхід до пам’яті про Другу світову війну, відзначаючи 8 травня разом з усією Європою День пам’яті й перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Напередодні цього пам'ятного дня клієнти пробації Новгородківщини відвідали Новгородківську публічну бібліотеку та вшанували всіх борців із нацизмом та всіх жертв цього найкривавішого конфлікту в історії людства. Бібліограф Уляна розповіла про значення цієї дати для українського народу та ознайомила присутніх з книжковою виставкою про Другу світову війну «Хай пам'ять про війну нас всіх єднає».

Цього року Україна відзначає цей пам'ятний день в умовах повномасштабної військової агресії Росії, яка зазіхає на незалежність і територіальну цілісність, намагається зруйнувати міжнародну систему безпеки та загрожує миру у всій Європі.

Для нас пам’ятні дні символізують не тріумф переможців над переможеними, а є нагадуванням про страшну катастрофу, яка стала можливою внаслідок приходу до влади і змови двох тоталітарних режимів - нацизму і комунізму.

Інспектор Кропивницького РС № 5 філії Центру пробації в Кіровоградській області

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь