Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ФОП може отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку через Електронний кабінет

Дата: 11.05.2022 15:15
Кількість переглядів: 107

Відповідно до норм Податкового кодексу України за бажанням зареєстрований платник єдиного податку може отримати (у тому числі в електронному вигляді) витяг з реєстру платників єдиного податку.

На сьогодні такий витяг можна зробити в електронному вигляді у приватній частині Електронного кабінету в меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету створити, підписати та надіслати до відповідного органу ДПС запит за формою F1302101з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

У разі надсилання запиту з відміткою «в електронному вигляді» у полі «Спосіб отримання витягу», платник єдиного податку отримує в електронній формі витяг у вкладці «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи» приватної частини ЕК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь