Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

До відома суб’єктів господарювання агропромислового комплексу!

Дата: 03.06.2022 17:09
Кількість переглядів: 283

Фото без описуКіровоградською обласною військовою адміністрацією спільно з Кіровоградською регіональною торгово – промисловою палатою опрацьовується питання проведення для суб’єктів господарювання агропромислового комплексу області семінарів ( конференцій) щодо нарощення обсягів переробки сільськогосподарської продукції у тому числі за рахунок встановлення ліній з виробництва макаронних виробів, фасування та пакування круп та макаронних виробів.

Передбачається проведення, протягом червня 2022 року, семінару у режимі реального часу з використанням відповідних технічних засобів (у режимі відео конференції) та ознайомлення з виробничими потужностями ПП «Імпексмаш» (м. Кропивницький).

Про час і дату проведення семінару (конференції) та ознайомлення з виробничими потужностями ПП «Імпексмаш» буде повідомлено додатково.

Для реєстрації зацікавлених осіб у прийнятті участі в даному заході просимо звернутися до Новгородківської селищної ради за адресою: смт. Новгородка, вул. Центральна 13 (ІІ поверх), або повідомити на електронну почту: ng_zemvidil@ukr.net до 9 червня 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь