Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Працевлаштування як важлива складова ресоціалізації засуджених

Дата: 08.06.2022 14:23
Кількість переглядів: 98

Фото без описуРозуміючи важливість зайнятості засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі у процесі їхньої соціальної реабілітації, 08.06.2022 року в супроводі старшого інспектора Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Олександра Мартинюка відбулася зустріч клієнта пробації з Володимиром Ніколаєнком, директором Новгородківської районної філії обласного центру зайнятості.

Володимир Ніколаєнко ознайомив гостей з переліком робочих вакансій та підкреслив, що кожна особа, яка звертається до служби зайнятості за допомогою у пошуку роботи, має можливість безкоштовно отримати повний комплекс соціальних послуг, передбачених законодавством про зайнятість населення. Також директор філії поінформував про нові підходи у наданні послуг клієнтам, нові електронні сервіси служби зайнятості, що створені для зручності та розширення можливостей самообслуговування громадян.


 

Інспектор Кропивницького РС № 5 філії Центру пробації в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь