Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Більшість безробітних Кіровоградщини обирають роботу у сфері сільського господарства

Дата: 22.06.2022 11:40
Кількість переглядів: 72

З початку року за сприяння центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості 5 118 безробітних працевлаштувалися.

На першому місці – сфера сільського господарства (3 440 осіб), на другому – переробна промисловість (342 особи), а на третьому – сфера торгівлі (324 особи).

Якщо ви перебуваєте у пошуку роботи і не можете самотужки її зайти, завітайте на сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості за посиланням https://is.gd/LQ66ql та ознайомтеся з наявними вакансіями. Або за допомогою чат-боту державної служби зайнятості у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot самостійно оформляйте підписку на останні вакансії за регіоном чи галуззю.

У той же час, якщо вас цікавить здобуття нової професії шляхом професійної підготовки або перепідготовки, підвищення кваліфікації, ви можете ознайомитися з орієнтовним графіком навчання за професіями, передбаченими для безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у червні 2022 року за посиланням https://cutt.ly/3Jdtth5.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь