Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Всі гранти «єРобота» за одним посиланням у порталі Дія

Дата: 07.07.2022 14:06
Кількість переглядів: 90

«єРобота» — це шість державних програм, які  спрямовані на допомогу малому та середньому бізнесу, підтримку українських виробників та будівництво нової інфраструктури, створення робочих місць та працевлаштування безробітних.

Які ж це 6 грантових програм для бізнесу і що вони передбачають:

 

Перша програма — це безповоротна допомога у вигляді мікрогрантів на створення власного бізнесу.

 

Друга ініціатива — це безповоротні гранти на обладнання для розвитку переробних підприємств: деревообробку, меблеве виробництво, виробництво одягу чи фурнітури, будівельних матеріалів, аграрну переробку тощо.

  

Третя ініціатива — програма в агросекторі, що передбачає часткову компенсацію вартості теплиць. Передбачається грант на типовий проект модульної теплиці розміром 2 гектари, і такими грантами планують охопити до трьох тисяч теплиць.

 

Четверта програма так само пов’язана з агросектором у вигляді грантів на висадку нових фруктових і ягідних садів за співфінансування держави й бізнесу. Перші очікування від проєкту — висадження нових садів на площах до 10 тисяч гектарів.

 

П’ята програма спрямована на ІТ-сектор. Український Фонд підтримки стартапів буде викуповувати частку в новостворених компаній. Цільова аудиторія програми — ІТ-підприємці-початківці, які мають ідею створення технологічного стартапу та шукають фінансування на створення тестової моделі. 

 

Шостапрограма -  навчання айтівців. Українці, які бажають отримати кваліфікацію junior developer, графічний дизайнер, або іншої технічної спеціальності матимуть змогу отримати грант, який можна буде витратити лише на навчання на ІТ-курсах.

 

Гранти за програмою «єРобота» за одним посиланням у порталі Дія:

https://diia.gov.ua/services/categories/biznesu/yerobota

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь