Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Підтримка сільгоспвиробників: від держави – гранти, від служби зайнятості – добір працівників

Дата: 02.09.2022 15:30
Кількість переглядів: 53

Сьогодні, 2 вересня,  набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 30.08.2022 № 973, якою, у новій редакції,затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання державної підтримки сільськогосподарським товаровиробникам, які використовують меліоровані землі.

Цей Порядок визначає механізм використання коштів, передбачених у державному бюджеті Мінагрополітики за програмою «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників», що орієнтована на підтримку сільськогосподарських товаровиробників, які використовують меліоровані землі, та організацій водокористувачів. Бюджетна дотація надається с/г товаровиробникам для реконструкції існуючих та/або будівництва нових систем за введені в експлуатацію меліоративні системи.

Водночас Державна служба зайнятості допоможе здійснити добір працівників! Вам потрібні кваліфіковані працівники вже зараз? Заповніть форму №3-ПН тут: https://cutt.ly/GZ3NEGm. Переглянути резюме безробітних можна за посиланням: https://cutt.ly/bZkiQSp.

Інший варіант – звернення до фахівців центрів зайнятості чи філій обласного центру зайнятості.

Контакти тут:https://cutt.ly/OJ48QYR.

Ми є у Telegram-каналі https://t.me/DCZWorkNowBbot.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь