Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД КІРОВОГРАДЩИНИ: “ЖОВТНЕВІ” СУБСИДІЇ ТА ПІЛЬГИ ПРОФІНАНСОВАНІ ПОВНІСТЮ

Дата: 07.11.2022 08:38
Кількість переглядів: 61

Фото без описуЧи варто субсидіантам та пільговикам Кіровоградщини хвилюватися про виплату субсидій та пільг у листопаді поточного року? На це та інші питання відповідає Олена РОМАНЧЕНКО, заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області.

 

ПРО ЖОВТНЕВЕ ФІНАНСУВАННЯ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ

 

Станом на 04 листопада 2022 року субсидії та пільги профінансовано в повному обсязі, тобто 88,3 тис. осіб нашої області отримають даний вид виплат вчасно. Забезпечено фінансування даного виду допомоги на суму 61,5 млн грн. Серед них: одержувачі через банківські установи – 55,7 тис. осіб, решта отримують виплату через поштові відділення АТ “Укрпошта”.

Варто наголосити, що фінансування виплат житлових субсидій та пільг здійснюється централізовано, тобто в автоматичному режимі, а отже, оптимізує та прискорює час надходження коштів.

Чи потрібно отримувачам допомоги уточнюватиспосіб її виплати?

Ні, не потрібно. Громадяни, як і раніше, одержуватимуть виплати на свій банківський рахунок або через поштове відділення.

Що зміниться з 01 грудня 2022 року?

Згрудня цього року Пенсійний фонд України розпочинає надавати новий вид послуги – призначення субсидій та пільг за принципом екстериторіальності. Тобто 01 грудня 2022 року документи прийматимуть і сервісні центри Пенсійного фонду України: особисто або поштою.Також із грудня документи можна буде надіслати дистанційно через вебпортал електронних послуг або мобільний додаток Пенсійний фонд.

 

ОленаРОМАНЧЕНКО,

заступник начальника головного управління

Пенсійного фонду України в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь