Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Відповідальне батьківство – основа щасливої родини

Дата: 17.04.2023 14:38
Кількість переглядів: 58

Фото без описуВажливою проблемою сьогодення є формування відповідального ставлення до батьківства, від рівня і якості якого залежить здатність молоді повною мірою виконувати батьківські обов’язки, сприяти здоровому розвитку дитини в сім’ї, розвивати власну батьківську компетентність.

Саме тому спільно з соціальними службами проводиться всебічна робота з клієнтами пробації, які засуджені за злісне невиконання батьківських обов'язків. Зокрема, 17 квітня 2023 року було відвідано Новгородківський селищний центр соціальних служб, де проведено профілактичну роботу з особою, засудженою за аналогічне правопорушення. Головною метою роботи з такою категорією клієнтів пробації є формування у них усвідомленого батьківства, результатом чого є створення найбільш сприятливих умов для повноцінного, гармонійного особистісного і соціального розвитку дитини на всіх етапах її життя.

Спеціаліст центру Каріна Чала провела бесіду про формування здорової життєвої позиції щодо батьківства. Головне на що спрямована робота з батьками –  це безпека, здоров’я їх дітей і щоденна турбота про них.

 

Інспектор Кропивницького РС № 5 

філії Центру пробації в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь