Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Функціонал соціальних мереж в розвитку бізнесу - дізнайтеся на курсах служби зайнятості

Дата: 26.04.2023 11:05
Кількість переглядів: 29

Хочете організувати власний бізнес та ефективно використовувати соцмережі для його ведення?Державна служба зайнятості запрошує всіх охочих на курси цільового призначення за навчальною програмою «Організація власного бізнесу в сучасних умовах. Соціальні мережі». Старт вжескоро – 2 травня цього року.

         Як створити сильний бізнес-бренд у соціальних мережах? Що таке smm-стратегії та які бувають інструменти просування в соціальних мережах? Як працює реклама та як створити цікавий контент в соцмережах? Викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості не лише дадуть відповіді на ці та інші питання, а йзапропонують по-сучасному, під новим кутом подивитися на організацію власної справи.

         Не зволікайте, навчайтеся та змінюйтеся і ви! Отримайте потужний інструмент, який дозволить ефективно використовувати та оперувати різнобічними можливостями соціальних мереж для успішної організації та ведення бізнесу! Адже інформаційні технології розвиваються і змінюють загальні підходи до маркетингової діяльності.

         Тож, Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості чекає на вас! Інші навчальні програми та професії, які можна здобути тут в онлайн-графіку за посиланням https://is.gd/SAvOg0

         Цікаво? Телефонуйте!Контакти тут: https://is.gd/20aDFB Пишіть нам у Telegram - t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь