Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

З учнями Новгородківського ПТУ № 36 поговорили про безпеку під час канікул

Дата: 09.06.2023 13:53
Кількість переглядів: 55

Фото без опису8 червня 2023 року для учнів Новгородківського ПТУ № 36 проведено профілактично-виховний безпековий захід за участі представників поліції, ДСНС та органу пробації.

На початку зустрічі інспектор Новгородківського РС ГУ ДСНС України в Кіровоградській області Максим Булаєнко розповів учням про види вибухонебезпечних предметів та правила поведінки у випадку небезпечної знахідки. Оскільки попереду тривалі літні канікули, було також проведено інструктаж з безпечної поведінки на водоймах.

Не оминули увагою також і про відповідальність за порушення громадського порядку та законодавства. Фахівець Кропивницького РС № 5 філії ДУ «Центр пробації» Світлана Харитонова та інспектор ювенальної превенції ВП № 2 ГУНП роз'яснили присутнім про можливу відповідальність неповнолітніх за такі адміністративні правопорушення, як паління та розпиття алкогольних напоїв в заборонених місцях, хуліганство, а також про деякі аспекти кримінальної відповідальності неповнолітніх.

Різноманітні форми виховних заходів, які проводять співробітники органу пробації, допомагають популяризувати правові закони, формувати правову культуру, навички правомірної поведінки, запобігати криміналізації молодого покоління.

 

 

Кропивницький РС № 5 філії Центру пробації в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь