Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

У СЕРПНІ ДЕЯКІ КАТЕГОРІЇ ПЕНСІОНЕРІВ ОТРИМАЮТЬ ПІДВИЩЕНІ РОЗМІРИ ПЕНСІЙ

Дата: 11.08.2023 11:24
Кількість переглядів: 39

Фото без описуДля довідки...

Кабінет Міністрів України прийняв Постанову від 21 липня 2023 року № 754 “Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань”, яка регламентує порядок використання коштів для соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань і виплати до Дня Незалежності України (раніше виплата була до 5 травня).

Пропонуємо дізнатись хто має право на виплату до Дня Незалежності та у яких розмірах на офіційній сторінці головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області в соціальній мережі Фейсбук або Телеграм-каналі “Пенсійний фонд Кіровоградщини” (посилання:  https://www.facebook.com/GUPFU або https://t.me/PFU_Krop ).

“Отримувачам грошової допомоги до Дня Незалежності України, які отримують пенсію (щомісячне довічне грошове утримання), виплата здійснюватиметься у серпні цього року через відділення поштового зв’язку за місцем фактичного проживання одержувачів або на поточні рахунки отримувачів в уповноважених банках разом з пенсією. Тобто, деякі категорії пенсіонерів отримають підвищені розміри пенсій, але вже наступного місяця розмір пенсії буде без цієї доплати”, ‒ зауважила Наталія Копач, начальник управління з питань виплат головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області.

Мовою цифр...

Грошову допомогу до Дня Незалежності отримають 10 850 пенсіонерів області, серед яких: 7 497 “цивільних”  та 3 353 “військових” пенсіонери.

 

 

Наталія КОПАЧ,

начальник управління з питань виплат

головного управління Пенсійного фонду України

в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь