A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Новгородківщина відзначає 210 річницю з дня народження Кобзаря

Дата: 05.03.2024 13:47
Кількість переглядів: 21

Фото без описуЄ у нашій українській літературі імена, що увібрали в себе живу душу народу, стали часткою його життя. Таким ім’ям для нас, українців, стало ім’я Тараса Григоровича Шевченка, чия поезія от уже понад сто років викликає в людях почуття гордості і захоплення красою, своєю силою і народною мудрістю.

09 березня 2024 року відзначаємо 210 день народження великого пророка української нації, людини світлого розуму, чистих помислів і полум’яного патріота Тараса Шевченка. З цієї нагодидля неповнолітнього клієнта пробації в Новгородківській публічній бібліотеці волонтер пробації Олена Григор підготувала виховний захід «Зоря Шевченкова горить, до правди й волі людство кличе».

Про тяжке, тернисте життя великого поета, його творчість та вклад в становлення незалежної української держави присутні переглянули відео та прослухали повідомлення з вуст бібліографа.

Кожне слово Тараса Григоровича Шевченка ніби із сьогоднішнього дня. Присутніх закликали читати його твори, які допоможуть осмислити минуле та зазирнути в майбутнє, відкрити для себе нове в мудрих рядках його творчості.

Фото без опису

 

 

Кропивницький РС № 5 філії ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь