Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Служба порятунку 101 інформує

Дата: 26.03.2024 13:40
Кількість переглядів: 55

Фото без описуНаразі підійшов до завершення конкурс на кращий дитячого малюнка на тему мінної та пожежної безпеки. Переможцем конкурсу стала Панченко Поліна учениця Ліцею Новгородківської селищної ради.

Якщо у вас вимкнули світло, користуйтеся генераторами правильно:встановлюйте генератор так, щоб відстань до найближчої поверхні була не менше 6 метрів. Заправляйте пристрій тільки на відкритому повітрі!

Працівники Служби порятунку продовжують здійснювати відпрацювання житлового сектору аби нагадати жителям громади наскільки загрозливим для життя та здоров’я може бути недотримання правил безпеки життєдіяльності, зокрема звертають увагу на побут (експлуатація пічного опалення та електронагрівальних приладів), що треба робити у разі сигналу оповіщення "Увага! Всім!", загрозу виявлення ВНП. Окремою темою розмови взимку є і питання як уникнути переохолодження.

Акція "Герой-рятувальник року": якщо ви стали свідком проявленої мужності і героїзму або безпосереднім учасником рятування людей, ліквідації пожежі, аварії чи стихійного лиха, просимо вас надавати інформацію за телефонами: ( (0522) 22-15-42.

 

Звертаємо Вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб ГУ ДСНС України у Кіровоградській області, ви можете повідомити письмово за адресою: 25015 м. Кропивницький, вул. Пашутінська, 1, а також за телефоном довіри ( (0522) 32-25-02 та на спеціальну електронну поштову скриньку 777-vvb@ukr.net.

                                                                                Кропивницьке районне управління

                                                                                ГУ ДСНС України в області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь