Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

19 квітня 2024 року відбулося пленарне засідання сорок другої сесії Новгородківської селищної ради восьмого скликання

Дата: 19.04.2024 23:44
Кількість переглядів: 79

Фото без описуНа сесію прибуло 18 депутатів, було розглянуто 35 питань порядку денного.

На початку засідання всі присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять, відвагу, самовідданість, мужній подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань по захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

В ході роботи депутатами було затверджено:

Програму підтримки забезпечення виконання рішень суду щодо безспірного списання коштів з Новгородківської селищної ради на 2024-2025 роки, метою якої є забезпечення виконання рішень суду, та Програму підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2024 рік з метою підтримки казначейського обслуговування, забезпечення належного функціонування в громаді існуючої системи.

Внесено зміни до Програми цивільного захисту Новгородківської селищної ради на 2021-2025 роки в частині обслуговування комплектів керування системи централізованого оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій;

до Статуту Ліцею Новгородківської селищної ради з метою впорядкування діяльності, посилення ефективності та вдосконалення роботи навчального закладу; до Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «Новгородківське госпрозрахункове підприємство «КОМУНАЛЬНИК»», збільшивши його статутний капітал.

Також депутатами було підтримано передачу майна Новгородківської селищної територіальної громади Ліцею Новгородківської селищної ради з метою його подальшого використання;

підтримано перейменування КОМУНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ (УСТАНОВА, ЗАКЛАД) НОВГОРОДКІВСЬКОГО МІЖШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧОГО КОМБІНАТУ у Комунальний заклад «Новгородківський міжшкільний ресурсний центр» та затверджено його Статут у новій редакції .

Було внесено зміни до Переліку комунальних закладів (підприємств, установ, організацій) Новгородківської селищної ради та Переліку балансоутримувачів нерухомого та рухомого майна комунальної власності Новгородківської селищної територіальної громади з метою впорядкування обліку майна комунальної власності громади та надано згоду на передачу в оренду майна комунальної власності та включення цих об'єктів до Переліку другого типу, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону;

внесено зміни до бюджету Новгородківської селищної ради на 2024 рік, збільшивши дохідну та видаткову частини бюджету.

Всі відповідні зміни депутатами було прийнято з урахуванням вирішення нагальних проблем, які виникли в закладах освіти, охорони здоров’я, комунальних підприємствах.

Одним з питань було перейменування вулиці Степова в с. Білозерне. Депутати підтримали нову назву вулиці - Володимира Петленка.

Депутати також розглянули 20 проектів рішень земельних питань, по яких прийнято відповідні рішення;

одноголосно підтримали звернення депутатів Новгородківської селищної ради до Верховної Ради України щодо неприпустимості підвищення акцизів на пальне, проект рішення якого було винесено депутатом селищної ради Сергієм Краснюком.

Проект рішення щодо внесення змін до Регламенту Новгородківської селищної ради восьмого скликання, який виносився з метою забезпечення стабільної та безпечної роботи Новгородківської селищної ради у разі виникнення надзвичайних ситуацій в період дії воєнного стану, після розгляду депутатами було відхилено.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь