Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Урочисте відкриття Меморіальної дошки

Дата: 28.08.2024 14:21
Кількість переглядів: 46

Фото без описуНапередодні Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, в Новомиколаївці відбулося урочисте відкриття Меморіальної дошки, присвяченої Володимиру Орлу, який загинув при виконанні військового обов’язку у війні з російським агресором.

Сьогодні всі згадували Володимира Георгійовича як товариську, спокійну, працьовиту людину. Він дуже любив Україну, любив своє село, любив людей, і вони відповідали йому взаємністю. Тільки теплими і добрими словами згадують односельці і всі ті, хто знав його. Добрий, щедрий душею, чуйний до чужої біди, мудрий та врівноважений, - він був тим, з кого складається нація: невтомним трудівником, справжнім господарем, який займав активну громадську та громадянську позицію.

З початком російської агресії, 27 грудня 2022 року, призваний по мобілізації, він став на захист Батьківщини, не роздумуючи поміняв тихе спокійне життя на суворі будні воїна-захисника. Будучи військовим медиком, брав участь в сутичках з ворогом на різних напрямках ведення бойових дій, допомагав рятувати життя нашим захисникам.

Загинув молодший сержант Володимир Орел 19 лютого 2024 року в одному з запеклих боїв в селі Роботине на Запоріжжі, намагаючись врятувати життя поранених бійців, до кінця виконавши свій професійний та моральний обов’язок.

Хвилиною мовчання сьогодні керівництво громади, рідні та близькі, друзі, бувші колеги та учні, жителі громади вшанували пам’ять Героя, який віддав за незалежність України найцінніше - своє життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь