Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Бути в ресурсі в реаліях сьогодення навчають на курсах від служби зайнятості

Дата: 16.09.2024 09:49
Кількість переглядів: 8

Психологічна стійкість– здатність проходити крізь життєві випробування, зберігаючи при цьому психічне здоров’я та особистісну цілісність. Це вміння людини чинити опір негативним зовнішнім впливам і стресам, відновлюватися після криз та успішно розвиватися в обставинах, які швидко змінюються.

Ми живемо у бурхливі, нелегкі часи. Але вони впливають на нас по-різному. Можливо ви помітили, що одні люди виходять з кризи сильнішими, а інші опускають руки. Чому? Вся справа у психологічній стійкості.

Як же подолати внутрішній стрес та тривогу у реаліях сьогодення? Як досягти ресурсного стану та втримати його? У цьому вам допоможуть короткострокові курси цільового призначення за навчальною програмою«Психологічна стійкість особистості».

Місце проведення: Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти         

Державної служби зайнятості.

Початок занять: 24 вересня 2024 року.

Метою курсу є теоретичні та практичні заняття, спрямовані на підвищення кваліфікації фахівців у наданні первинної психологічної допомоги дорослим та дітям, а також на опанування нових знань та вміньгромадянами для самодопомоги

в подоланні стресу, підвищеної тривожності.

З навчального курсу ви дізнаєтеся, що психологічна стійкість не є усталеною величиною, тому на неї можна впливати й розвивати її як навичку. Ви навчитеся розпізнавати відсутність або наявність стресу, опануєте практики його подолання, зрозумієте, як допомагати собі вчасно помічати і працювати зі стресовою ситуацію.

Бажаєте стати затребуваним висококваліфікованим працівником? Не пропустіть можливість досягнути нового рівня у своєму професійному та особистому розвитку.

Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

 

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням: https://is.gd/A1GYNF

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь