Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ІНФОРМУЄМО

У вересні щочетверга на прямому зв’язку пенсійники Кіровоградщини

У головному управлінні Пенсійного фонду України в Кіровоградській області щодня діє пряма телефонна «гаряча» лінія. Отримати детальні роз’яснення, консультативну допомогу ви можете за телефоном:(0522) 33-04-41.

11:10 01.09.2021

Е-лікарняний: як це працює?

Автоматичне формування е-лікарняних замість видачі паперових листків непрацездатності сьогодні стало реальністю. Це зручно та просто. І в цьому переконалися вже понад 600 мешканців Кіровоградщини.

17:30 26.08.2021

Оберіть зручну для вас форму звернення за призначенням пенсії

Як відомо, Пенсійний фонд України не стоїть осторонь інновацій, які на етапі модернізації системи надання відомчих послуг, привнесли відповідні корективи до традиційних форм подання документів для призначення пенсії.

10:31 19.07.2021

Чорнобильцям збільшено пенсію

29 червня 2021 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», в частині визначення мінімальних розмірів пенсій по інвалідності та розмірів мінімальних пенсійних виплат.

10:42 12.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь