Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

У Новгородці шукачі роботи підвищували рівень власної правової обізнаності

З метою покращення правової обізнаності безробітних громадян і сприяння реалізації їхніх прав на соціальний захист, фахівці Новгородківської районної філії обласного центру зайнятості організували інформаційний захід, участь у якому узяв начальник Новгородківського бюро правової допомоги Андрій Крижановський.

15:13 19.02.2021

На Кіровоградщині потрібні вчителі

За інформацією обласного центру зайнятості, роботодавці Кіровоградщині офіційно зареєстрували потребу у вчителях закладу загальної середньої освіти.

15:10 19.02.2021

Безробітні Кіровоградщини можуть пройти курс з підприємницької діяльності в Одесі Пройди курс підприємницької діяльності за сприяння служби зайнятості Отримай знання з ведення малого підприємництва за підтримки служби зайнятості

Залучення безробітних до організації підприємницької діяльності – одна з активних форм підтримки безробітних, яка здійснюється державною службою зайнятості у разі відсутності на ринку праці підходящої роботи.

15:05 19.02.2021

Гендерні та вікові аспекти ринку праці Кіровоградщини: кого більше?

Станом на 01 лютого 2021 року 23078 мешканців Кіровоградщини мали статус безробітного, з них 17038 осіб, які раніше працювали та отримали статус безробітного у термін до 1 року після звільнення з останнього місця роботи.

15:00 19.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь