Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

 

Бути в ресурсі в реаліях сьогодення навчають на курсах від служби зайнятості

Психологічна стійкість– здатність проходити крізь життєві випробування, зберігаючи при цьому психічне здоров’я та особистісну цілісність. Це вміння людини чинити опір негативним зовнішнім впливам і стресам, відновлюватися після криз та успішно розвиватися в обставинах, які швидко змінюються.

09:49 16.09.2024

Сьогодні – навчання, завтра – працевлаштування: професія інформаційної епохи

ХХI століття – епоха розвитку інформаційних та комп’ютерних технологій в усіх галузях економічного та суспільного життя. Невід’ємною потребою в організації будь-якого типу є комп’ютерне оснащення. А підготувати техніку до роботи, підключити офісне обладнання, встановити програмне забезпечення – все це задача оператора з обробки інформації та програмного забезпечення. Кваліфікований спеціаліст не лише допоможе з технічним устаткуванням робочого місця, але й забезпечить клієнта якісно обробленою інформацією, організує електронний документообіг, збереження даних, оновлення сайту та багато іншого.

09:31 13.09.2024

Які зміни відбулись у законодавстві з питань підтримки підприємництва?

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 “Деякі питання надання грантів бізнесу” затверджено низку порядків, що стосуються підтримки підприємництва. Серед них Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу та Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей.

10:36 12.09.2024

Опанувати актуальну робітничу професію служба зайнятості запрошує до Одеси!

Робітничі спеціальності, прості на перший погляд, на сьогодні досить затребувані і пропонують стабільні можливості працевлаштування. Звертаємо вашу увагу на таких фахівців, як електрогазозварники.

13:51 09.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь