Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Для навчання за якими професіями може бути виданий ваучер?

Особа, яка отримує ваучер, самостійно здійснює вибір професії чи спеціальності для свого навчання (ст. 30 Закону України «Про зайнятість населення»). Такий вибір здійснюється з Переліку професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер, затвердженого наказом Міністерства економіки України від 11 квітня 2023 року №2040, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 12 травня 2023 року за №793/39849.

14:32 12.07.2024

Робота з деревом – одна з найдавніших професій у світі. Долучайтеся!

Обробка дерева – одне з перших ремесел, яке опановувала людина. Жодна будова не може обійтись без такого спеціаліста, як столяр. Столяр займається виготовленням різноманітних дерев'яних виробів, бере участь в будівництві, працює з матеріалами, які замінюють дерево. Від його уміння, професійних навичок, і, що не менш важливо, естетичного смаку, залежить вигляд будь-якої конструкції. Кваліфікований фахівець здатний випиляти з дерева все, що завгодно.

14:28 12.07.2024

Ваучер і навчання за ним — це саме те, що вам потрібно!

Напевно ви вже чули про унікальну можливість, яку на сьогодні пропонує Державна служба зайнятості, – отримати ваучер на навчання і здобути освіту за обраним напрямком. З цим документом перед вами відкриваються широкі перспективи. Ви можете пройти перепідготовку за робітничою професією; підготовку за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутого за іншою спеціальністю; підготовку на наступному рівні освіти (крім третього рівня вищої освіти); пройти спеціалізацію та підвищення кваліфікації.

15:07 10.07.2024

Професіонал у світі текстилю. Може це саме ви?

Швачка — одна з тих небагатьох професій, яка дає можливість людині забезпечити саму себе, в даному випадку, одягом. І хто, як не швачка, розбирається в різноманітних методиках конструювання, розкрою і пошитті виробів, легко орієнтується в виробництві нових тканин, фурнітури та аксесуарів.

15:06 10.07.2024

Ваучер на навчання: які напрямки навчання обирали жителі Кіровоградщини?

Однією із дієвих послуг Кіровоградського обласного центру зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці є видача ваучерів на навчання. Це реальний шанс здобути новий фах чи підвищити кваліфікацію за вже набутою професією.

16:23 08.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь