Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Хочете врятувати себе та інших? Поспішайте крутити Ко-Ле-Со!

Хочете дізнайтесь розшифровку слова «Ко-Ле-Со»! Хочете бути впевненим у своїх діях в екстремальних умовах? Є бажання опанувати безпекові навички вже сьогодні! Не гайте часу, станьте частиною спільноти, яка завжди готова допомогти тим, хто цього потребує, разом зі службою зайнятості!

10:59 14.06.2024

Який документ видається учаснику бойових дій за результатами профнавчання?

За результатами професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації за робітничими професіями здобувачі освіти отримують свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації.

10:26 12.06.2024

Ваше професійне майбутнє у ваших руках: стартує навчання на токаря від служби зайнятості

Державна служба зайнятості запрошує всіх охочих на професійне навчання за професією «Токар». Це чудова можливість здобути висококваліфіковану професію, яка завжди має попит на ринку праці.

10:21 12.06.2024

Зробіть перші кроки у світі краси: у червні стартує навчання на майстра манікюру

Мрієте навчитися створювати неперевершені манікюрні шедеври? Чи бажаєте освоїти найсучасніші техніки та тенденції у світі нігтьового сервісу?    Долучайтеся до нас, щоб здобути не лише професійні навички, а й відчути себе справжнім майстром манікюру. За сприяння служби зайнятості організовується професійне навчання за професією «Манікюрник».

14:33 10.06.2024

Як стати кваліфікованим контролером-касиром? Пройти навчання від служби зайнятості

Більшість людей вважають, що у роботі касира немає нічого складного, і це велика помилка. Є безліч тонкощів, які необхідно знати і враховувати в роботі. Важко уявити хоча б одне підприємство сфери послуг або торгівлі без такого працівника, як касир. Професія контролер-касир буде актуальною, доки в суспільстві будуть готівкові та безготівкові розрахунки за товари, роботи та послуги.

11:26 07.06.2024

Який термін навчання передбачено щодо профпідготовки учасників бойових дій?

Відповідно до Порядку реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості,затвердженогопостановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 р. № 984, професійне навчання здобувачів освіти здійснюється за очною (денною, вечірньою), дистанційною, дуальною формами або шляхом їх поєднання.

15:41 06.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь