Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Облаштування робочого місця для людини з інвалідність: подати заяву можна через Дію

Ви роботодавець, який надає громадянам з інвалідністю роботу і дбає про належні умови праці для них? Скористайтеся державною підтримкою та отримайте компенсацію за облаштування робочого місця особи з інвалідністю за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування.

19:21 09.05.2024

Компенсація роботодавцям за облаштування робочого місця для людини з інвалідністю

Ви роботодавець, який працевлаштовує громадян з інвалідністю І та ІІ груп? Скористайтеся державною підтримкою і отримайте компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю:

15:07 08.05.2024

Чи може бути надано учаснику бойових дій грант для створення бізнесу?

Нагадаємо, що Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей (далі – Порядок) затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 (із змінами).

15:05 08.05.2024

Укренерго відкриває нові професійні можливості для ветеранів та їхніх родин

НЕК «Укренерго»  починає нову  комплексну програму з навчання та працевлаштування ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей «Разом». Програма дасть можливість освоїти нову професію з нуля та стати професійними електромонтерами/електромонтерками з обслуговування підстанцій.

10:56 07.05.2024

Штучний інтелект – ключ до успішної кар’єри: служба зайнятості пропонує навчання

15 травня цього року розпочинаються курси підвищення кваліфікації за напрямом «Застосування штучного інтелекту в професійній діяльності». Це чудова можливість для всіх, хто прагне розуміти та впроваджувати новітні технології у своїй роботі та розвивати себе у сучасному світі цифрових можливостей.

11:14 06.05.2024

Які зміни відбулись у законодавстві з питань підтримки підприємництва?

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 “Деякі питання надання грантів бізнесу” затверджено низку порядків, які стосуються підтримки підприємництва. Серед них Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу та Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей.

11:13 06.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь