Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Шукаєте роботу на 0,5 ставки? Дізнавайтеся про вакансії від Кіровоградського обласного центру зайнятості

Не маєте можливості працювати на повний робочий день? Кіровоградський обласний центр зайнятості пропонує вакансії у регіоні, які передбачають роботу на 0,5 ставки. Заробітну плату роботодавці пропонують до 10 000 гривень.

09:51 12.04.2024

Відкрийте для себе новий світ мікрогріну: курси від служби зайнятості у Львові!

Мрієте про вирощування свіжих та корисних продуктів, які стануть справжнім додатком до будь-якої страви? Хочете дізнатися про інноваційні методи вирощування мікрогріну та його застосування у сучасному харчовому виробництві? Державна служба зайнятості пропонує вам курси цільового призначення за програмою «Мікрогрін: інноваційні методи вирощування та використання в сучасному харчовому виробництві».

14:05 11.04.2024

На Кіровоградщині більше 700 вакансій без досвіду роботи

Шукаєте роботу без вимог до стажу роботи? Роботодавці Кіровоградщини мають 736 пропозиційдля працевлаштування. Серед актуальних вакансій: лікарі, технологи, інженери, перукарі, кухарі, агрономи, машиністи, менеджери, водії автотранспортних засобів, швачки, вантажники,штукатури, маляри, укладальники-пакувальники, прибиральники, двірники та багато інших.

13:58 11.04.2024

У якому розмірі надається роботодавцям компенсація за квітень 2024 року щодо працевлаштованихосіб, щоперебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад 6 місяців?

Роботодавцям, які за направленням філії обласного центру зайнятості працевлаштовують зареєстрованих безробітних (що перебувають у такому статусі понад 6 місяців), компенсуються фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) за відповідну особу за місяць, за який він сплачений, але не більше подвійного розміру мінімального страхового внеску.

14:10 10.04.2024

Який розмір компенсації надається роботодавцям за працевлаштування окремих категорій молоді за квітень 2024 року?

Нагадаємо, що питання надання компенсацій роботодавцям при працевлаштуванні окремих категорій молоді врегульовані частиною 4 статті 29 Закону України “Про зайнятість населення” та Порядком надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних, затвердженим постановоюКабінету Міністрів України від 10 лютого 2023 року № 124. До таких категорій молоді належать особи:

14:07 10.04.2024

Інновації у сільському господарстві: вивчайте роботу агродронівзі службою зайнятості

Ви мрієте про сучасні технології у сільському господарстві? Хочете освоїти найновіші методи та інструменти для підвищення ефективності вашого фермерського господарства? Тоді ця новина для вас!

14:04 10.04.2024

Топ-3 регіони, де найбільше переможців за програмою єРобота

Цьогоріч  прийнято 36 позитивних рішень на отримання жителями Кіровоградщини (у т.ч.й ВПО) грантів на створення або розвиток власного бізнесу.  До трійки лідерів за місцем впровадження підприємницької діяльності або ведення бізнесу є Кропивницький – 24 переможці, Новоархангельщина – 5 переможців та Мала Виска – 2 переможці.

14:17 09.04.2024

З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості

З 1 квітня 2024 року, відповідно до Закону «Про Державний бюджет України на 2024 рік», мінімальна заробітна плата в Україні підвищиться до 8 тис. гривень. У зв’язку з цим зміниться розмір деяких виплат, що стосуються сфери зайнятості, розмір яких узгоджений з мінімальною зарплатою.

14:15 09.04.2024

Не менше якої величини має бути інформація про заробітну плату у формі звітності № 3-ПН?

Насамперед нагадаємо, щоза наявності у роботодавця попиту на робочу силу (вакансії) роботодавець не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії зобов’язаний подаватидо центру зайнятостіінформацію про попит на робочу силу (вакансії) заформою № 3-ПН.

09:49 09.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь