Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Співпраця у дії: які послуги можуть отримати ВПО

Чимало людей через активні бойові дії змушені залишати свої домівки та починати нове життя. Після переїзду на нові території їм доводиться одночасно вирішувати складні завдання: шукати житло та роботу, а головне – вчитися не опускати руки за жодних обставин.

10:20 25.04.2024

Ветеранський бізнеста платформа «Зроблено в Україні» - курс на розвиток економіки

Сьогодні держава запроваджує чимало механізмів, які б сприяли поверненню учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей до соціалізації та реалізації себе у професійній сфері. Одним із заходів є підтримка підприємницької ініціативи цих громадян шляхом надання безповоротної, безпроцентної державної допомоги на створення або розвиток власного бізнесу.

10:18 25.04.2024

Вже 500 ветеранів та їх подружжя отримали грант на створення або розвиток власної справи!

Грант на власну справу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей – це безповоротна, безпроцентна державна допомога фізичним особам та фізичним особам – підприємцям, які відносяться до вказаних категорій осіб, на створення або розвиток власного бізнесу.

10:16 25.04.2024

Результати минулого року: Долинщина серед лідерів по активності підприємців щодо отримання мікрогрантів

Чимало на Кіровоградщині прикладів підприємців, які вже скористалися грантовою програмою «єРобота», реалізовують власні бізнес-ідеї  та створюють нові робочі місця для безробітних громадян. 

16:32 23.04.2024

Нові можливості для кар'єри: вакансії для психологів та практичних психологів на Кіровоградщині

Кіровоградський обласний центр зайнятості повідомляє про відкриття нових можливостей для тих, хто шукає роботу у сфері психології. Якщо ви маєте досвід у цій галузі або просто відчуваєте покликання допомагати іншим, це може бути ваш шанс долучитися до стабільного та цікавого професійного середовища.

13:22 23.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь