Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Які документи необхідно подати до Державної служби зайнятості для проходження учасником бойових дій професійного навчання?

Порядком реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984, передбачено, що особа для проходження професійного навчання подає заяву.

16:04 05.06.2024

Професійне навчання УБД за сприяння Державної служби зайнятості: куди звернутися?

Насамперед нагадаємо, що наразі реалізується експериментальний проект з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості.

15:39 04.06.2024

Штучний інтелект – ключ до успішної кар’єри: служба зайнятості пропонує навчання

13 червня цього року стартують курси підвищення кваліфікації за напрямом «Застосування штучного інтелекту в професійній діяльності». Це чудова можливість для всіх, хто прагне розуміти та впроваджувати новітні технології у своїй роботі та розвивати себе у сучасному світі цифрових можливостей. На курсах ви зможете ознайомитися з основними концепціями та методами застосування штучного інтелекту у різних сферах професійної діяльності. Викладачі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проведуть для вас практичні заняття, де ви зможете вивчити реальні кейси та вирішувати завдання, що допоможуть вам засвоїти та закріпити отримані знання. Штучний інтелект уже зараз змінює наш світ, і ми готові допомогти вам відчути ці зміни, освоїти нові навички та використовувати їх для досягнення ваших професійних цілей. Приєднуйтесь до нас та станьте частиною цього захопливого шляху до майбутнього! За детальною інформацією звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування: контакти тут http://surl.li/pacfp або пишіть нам у Telegram-канал – t.me/dcz_kir

16:25 03.06.2024

Чи можуть розраховувати домашні працівники на виплату допомоги по безробіттю після звільнення з роботи?

Першочергово зазначимо, що Законом України від 25 квітня 2024 р. № 3680-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання праці домашніх працівників” (далі – Закон України № 3680-IX) внесено зміни до Кодексу законів про працю України та 6 законів України.

16:33 31.05.2024

В якому розмірі обчислюється дохід безробітного, що не отримує допомогу по безробіттю, для призначення державної соціальної допомоги?

Порядок обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для усіх видів державної соціальної допомоги затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 632. Пунктом 12 цього порядку визначено, що якщо безробітний отримує допомогу по безробіттю, то його доходи враховуються у розмірі цієї допомоги. Якщо безробітний вже не отримує допомогу, то його доходи обчислюються за спеціальною нормою.

11:04 29.05.2024

Які витрати, пов’язані з професійним навчанням, оплачуються безробітному?

Нагадаємо, що питання професійного навчання безробітних нормативно врегульовані Порядком професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних (далі – Порядок). Порядок затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2023 № 264.

11:52 28.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь