Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Поринь у світ краси та творчості – стань майстром нігтьової естетики!

Є такі професії, які покликані дарувати красу і чудовий настрій,створювати атмосферу вишуканості та естетики, одним словом, приносити людині радість і задоволення. І до таких належить професія манікюрника.

13:23 25.06.2024

В яких закладах освіти може організовуватися професійне навчання зареєстрованих безробітних?

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264 затверджено Порядок професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних.

16:17 21.06.2024

Опануйте актуальну професію – вивчіться на електрогазозварника!

Зварювальник – професія майже вічна. Зварювальні роботи застосовуються в багатьох галузях промисловості і від їх якості залежить багато – довговічність і стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки. Зварювальники працюють на будмайданчиках, застосовують свій досвід і навички в машинобудуванні, нафтопереробній промисловості, суднобудуванні, в області енергетики, сільського господарства.

16:16 21.06.2024

Бажаєте стати «майстром на всі руки»? Тоді ця професія для вас!

У нашому житті тема трудової діяльності обумовлює одне дієве правило: Професія – Кар’єра – Успіх. І якщо ви не тільки бажаєте навчитися чомусь новому задля фінансового забезпечення, але й мати у подальшому широкий вибір спеціалізації у різних напрямках, можливості для кар’єрного зростання – тоді хвилину вашої уваги.

09:51 19.06.2024

Компенсація за облаштування робочого місця для людини з інвалідністю: робота без бар'єрів

Ви роботодавець, який працевлаштовує громадян з інвалідністю І та ІІ груп? Скористайтеся державною підтримкою і отримайте компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

09:49 19.06.2024

Тепла професія: можливість стати фахівцем зимового сезону

Чи замислювались ви над тим, що найпростіші на перший погляд види діяльності на ринку праці часто відкривають шлях до «своєї» справи? Професія опалювача і кочегара налічує не одну сотню років. Забезпечувати теплом людські оселі – робота не тільки затребувана, але й корисна, актуальнаяк для власних знань, умінь у наші бурхливі часи, так і для величезної кількості людей.А з розвитком опалювального обладнання все більшого значення набуває навчання фахівців.

09:57 17.06.2024

Облаштування робочого місця для людини з інвалідністю: заява через Дію

Ви роботодавець, який надає громадянам з інвалідністю роботу і дбає про належні умови праці для них? Скористайтеся державною підтримкою та отримайте компенсацію за облаштування робочого місця особи з інвалідністю за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

14:25 14.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь