Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Чи надається роботодавцям компенсація щодо працевлаштованихосіб за період їхньої тимчасової непрацездатності?

На початку нагадаємо, що відповідно до частини 1 статті 26 Закону України “Про зайнятість населення” та пункту 4 Порядку надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 лютого 2023 року № 124, при працевлаштуванні окремих категорій безробітних (наприклад осіб, яким до настання права на пенсію залишилося 10 і менше років) компенсуються фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) за відповідну особу за місяць, за який він сплачений, але не більше подвійного розміру мінімального страхового внеску. Загальна тривалість виплати цієї компенсації становить 12 місяців.

11:28 26.03.2024

Чи беруть участь центри зайнятості у реалізації грантових програм роботодавцями у сферах садівництва та тепличного господарства?

Безпосередньо ні,не беруть, але відповідні роботодавці можуть звертатись до центрів зайнятості з питання укомплектування нових робочих місць, що утворюються в процесі реалізації грантових програм.

13:43 22.03.2024

Форсайт-дослідження: майже 63 % військовослужбовців хотіли б зайнятися власною справою, близько 11 % – уже її мають!

За результатами дослідження Український ветеранський фонд та Мінветеранів майже 63% військовослужбовців хотіли б зайнятися власною справою, близько 11% зазначають, що вже мають власну справу. Більше 50% опитаних ветеранів також мають бажання розвивати власну справу. Детальніше про дослідження https://is.gd/j2hGZ2

15:29 21.03.2024

Грант від єРобота: 15 тис. українців визнані переможцями грантової програми від її старту, з них 178 –жителі Кіровоградщини

474 українці визнані переможцями четвертої у 2024 році хвилі грантової програми «Власна справа» та отримають від держави 113 млн гривень на започаткування або розширення свого бізнесу.

15:26 21.03.2024

Розбудуйте свій бізнес з нуля: пропонуємо навчання в Івано-Франківську від Служби зайнятості!

Готові зробити перший крок до власного бізнесу та реалізувати ваші підприємницькі мрії? Шукаєте підтримку та знання, які допоможуть вам розбудувати успішний бізнес з нуля? Тоді ви потрапили за адресою!

09:57 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь