Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

В які строки подається форма звітності № 3-ПН до центру зайнятості?

Відповідно до Порядку подання форми звітності № 3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)”, затвердженого наказом Міністерства економіки України від 12 квітня 2022 р. № 827-22, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 25 травня 2022 р. № 565/37901, форма звітності № 3-ПН має подаватися до центру зайнятості з дня виникнення у роботодавця потреби у підборі працівників та/або з дати відкриття вакансії, але не пізніше ніж через три робочі дні з такої дати.

11:26 13.02.2024

Використання агродронів у с/г: як опанувати техніку розкажуть на курсах

Працюєте у сфері сільського господарства? Зацікавлені у самовдосконаленні та покращенні землеробства? Для вас розробили та впровадили курси підвищення кваліфікації за програмою «Застосування агродрона у сільському господарстві», який спрямований на вивчення будови та налаштування агродрона XAGV40, отримання знань щодо його підготовки до виконання місій з обприскування та внесення добрив.

13:10 09.02.2024

В якому максимальному розмірі надаються гранти для ветеранів у 2024 році?

Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасниками бойових дій, особами з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738 (із змінами). Пунктом 4 вказаного Порядку встановлено, що розмір гранту, який надається одному отримувачу, визначається відповідно до його суми запиту та не перевищує для члена сім’ї:

13:09 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь