Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Компенсація витрат роботодавця за облаштування робочого місця при працевлаштуванні осіб з інвалідністю: який граничний розмір у 2024 році?

Насамперед нагадаємо, що Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893. 

11:03 02.01.2024

Функції та можливості електронного кабінету безробітного та роботодавця на порталі

Пошук роботи – процес кропіткий. Іноді потребуючий значно більшого часу і енергії, ніж бажалося та планувалося. Аби спростити цю задачу та спростити користування послугами служби зайнятості, на нашому офіційному порталі створено особистий кабінет як для роботодавців, так і шукачів роботи, зокрема і безробітних. Вхід у кабінети здійснюється через кваліфікований електронний підпис. Інструкцію з реєстрації кабінету ви можете переглянути тут.

11:02 02.01.2024

Якісна теорія та практика у сучасних салонах краси: стартує навчання за професією візажист

Візажист – майстер, який виділяє окремі риси обличчя за допомогою вмілого нанесення макіяжу, враховуючи форму обличчя, колір шкіри, волосся, очей. Він знає, які кольори та текстури підходять даному типу зовнішності, підбере одяг, запропонує образ, доречний для певного періоду, пори року, події. Бажаєте навчитися робити це професійно? Відчуваєте у собі потенціал? Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості запрошує вас на навчання за професією «Візажист», що стартує 22 січня 2024 року. 

11:01 02.01.2024

Як скласти вдалий бізнес-план та реалізувати свою мрію – про все на курсах

Мрієте розпочати власний бізнес? Є ідея, але не знаєте, як втілити її у життя? Держава пропонує дієву допомогу – грантові програми «єРобота». Це саме те, що потрібно для гарного початку нового року. 

10:56 02.01.2024

Як стати асом зварювальної справи? Здобути фах електрогазозварника зі службою зайнятості

На ринку праці великий попит мають робітники з інструментом, у тому числі й електрогазозварники. Такі спеціалісти не лише зараз на вагу золота, вони будуть затребувані й у післявоєнний період під час відбудови країни. Станом на грудень на Єдиному порталі вакансійналічується понад 700 пропозицій роботи для електрогазозварників.

10:39 25.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь