Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Працевлаштовуєте громадян з інвалідністю? Скористайтеся державною підтримкою

Ви роботодавець, який працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце? Завдяки урядовим ініціативам ви маєте можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця.  Це врегульовано Порядком надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893.

16:54 20.12.2023

Експериментальний проєкт: безкоштовне профнавчання для ветеранів та осіб з інвалідністю внаслідок війни

Ви учасник бойових дій чи особа з інвалідністю внаслідок війни? Бажаєте отримати нову професію чи підвищити власну кваліфікацію та успішно повернутися до професійного життя? Візьміть участь в експериментальному проєкті з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Для цього пропонуємо скористатися інфографікою, що нижче, та зробіть декілька кроків до професійної самореалізації.

16:49 20.12.2023

Розпочніть новий рік із новою професією у сфері ІТ: служба зайнятості запрошує на навчання

Цікавитеся сферою інформаційних технологій? Хочете навчитись обслуговувати комп’ютерне обладнання? Маємо для вас вигідну пропозицію професійного навчання за напрямком «Оператор з обробки інформації та ПЗ».

16:47 20.12.2023

Долучайтеся до експериментального проєкту та станьте професіоналом своєї справи

Нещодавно стартував експериментальний проєкт з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

16:51 19.12.2023

Який документ видається учаснику бойових дій за результатами профнавчання?

За результатами професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації за робітничими професіями здобувачі освіти отримують свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації.

16:50 19.12.2023

Більше 400 ваучерів на навчання отримали жителі Кіровоградщини Ваучер на навчання: які напрямки навчання обирали жителі Кіровоградщини?

Однією із дієвих послуг Кіровоградського обласного центру зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці, у тому числі й внутрішньо переміщених осіб, є видача ваучерів на навчання. Це реальний шанс здобути новий фах чи підвищити кваліфікацію за вже набутою професією.

16:49 19.12.2023

РоботаЄ: м’ясокомбінат «Ятрань» запрошує на роботу! Хто потрібен? Читайте нижче

Проведення у Кропивницькій філії обласного центру зайнятості презентацій роботодавців, які діють на території району, – явище звичне, адже фахівці добре розуміють, що безпосереднє спілкуванняроботодавців із шукачами роботи, отримання інформації з перших уст дає змогу домовитися сторонам про задоволення їхніх потреб: роботодавцямдобрати необхідних працівників, безробітним громадянам – знайти підходящу роботу.

09:17 18.12.2023

Зробіть крок у сферу медицини разом зі службою зайнятості

Цікавить медицина? Розпочніть із базових знань медичної галузі! Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості організовує навчання за професією «Молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими».

09:11 18.12.2023

У якому розмірі оплачується вартість проживання учасника бойових дій в період профнавчання?

Правові норми експериментального проекту з профнавчання визначені Порядком реалізації експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості,затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року№ 984 (набрала чинності 19 вересня 2023 року). Пунктом 20 цього Порядку передбачено, що вартість проживання здобувача освіти в період навчання за весь період проживання не перевищує п’яти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого на 1 січня поточного року.

09:08 18.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь