Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

В якому розмірі оплачується вартість проживання учасника бойових дій у період профнавчання в 2024 році?

Вартість проживання здобувача освіти в період навчання за весь період проживання не перевищує п’яти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленогона 1 січня поточного року.Це визначено пунктом 20 Порядку реалізації експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984.

14:05 26.01.2024

Допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї: який розмір встановлено у 2024 році?

Нагадаємо, що допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї є безвідсотковою поворотною фінансовою допомогою, яка надається одноразово у безготівковій формі за рахунок коштів державного бюджету непрацюючій працездатній особі із числа членівмалозабезпеченої сім’ї для організації підприємницької діяльності та сприяння її економічній самостійності.Це врегульовано Порядком надання допомоги на здобуття економічноїсамостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженим постановою Кабінету МіністрівУкраїни від 21 квітня 2021 року № 397.

10:06 24.01.2024

Художній розпис та моделювання нігтів: як стати манікюрником за 3 місяці?

Хочете працювати манікюрником, але не знаєте, де здобути якісні знання, аби не нашкодити своїм клієнтам? Маємо для вас вигідну пропозицію – професійне навчання за професією «Манікюрник», яке організовується за сприяння Державної служби зайнятості.

10:04 24.01.2024

Кар’єра в ІТ: з чого почати? З курсів від служби зайнятості

Набридло викликати майстра, аби він налаштував вам комп’ютер? Прийшов час зануритись у сферу інформаційних технологій самостійно! 30 січня цього року стартує професійне навчання за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

13:22 22.01.2024

Які строки подачі роботодавцем документів для отримання компенсації при працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб?

Для отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні роботодавець не раніше ніж через п’ять календарних днів після працевлаштування особи може подати до філії обласного центру зайнятості заяву про отримання такої компенсації.

10:36 18.01.2024

Як роботодавцю створити рівні умови для всіх працівників, незалежно від статі, гендеру, віросповідання

Міністерство освіти і науки України пропонує роботодавцям навчальний курс, який допоможе створити рівні умови для всіх працівників, незалежно від статі, гендеру, віросповідання тощо .

10:34 18.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь