Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Де використовують 3D-друк та чим він популярний розкажуть на курсах від служби зайнятості

3D-друк набирає усе більших обертів по всьому світі, а технологія адитивного виробництва стала незамінною для більшості галузей промисловості та продовжує набувати все більшого значення. Майже кожна галузь використовує 3D-принтери, від автомобільної промисловості та авіакосмічної промисловості до медичного сектора.

11:48 05.02.2024

У якому розмірі призначається допомога по безробіттю внутрішньо переміщеній особі за відсутності належної інформації про страховий стаж?

Особливості призначення допомоги по безробіттю внутрішньо переміщеним особам врегульовані статтею 7 Закону України “Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб”. Нею визначено, що взята на облік внутрішньо переміщена особа, яка не має документів, необхідних для надання статусу безробітного, отримує статус безробітного без вимог, що застосовуються за звичайної процедури. До отримання документів та відомостей про періоди трудової діяльності, заробітну плату (дохід), страховий стаж допомога по безробіттю таким особам призначається у мінімальному розмірі, встановленому законодавством на випадок безробіття.

11:49 29.01.2024

Курс з таргетованої реклами пропонують безробітним Кіровоградщини

      Плануєте працювати у сфері торгівлі, маркетингу та реклами? Ми пропонуємо вам навчання! Курс за напрямком «Таргетолог. Створення таргетованої реклами» допоможе вам дізнатися усе про сферу віддаленого заробітку інтернет-маркетингу.

11:46 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь