Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Усе про тонкощі ремонту автівок вам розкажуть на навчанні у місті Лева Слюсар з ремонту авто: місто Лева запрошує на навчання

Для того, щоб парк автомобілів був справний та ефективно працював, потрібні працівники, котрі слідкують за станом автомобілів, усувають неполадки. Вас цікавлять автомобілі і ви полюбляєте не тільки кермувати, а й самостійно обслуговувати свою автівку? Пропонуємо здобути нову професію, з якою ви отримаєте багаж знань, аби якісно ремонтувати автомобілі на вищому рівні.

14:19 29.11.2023

Міфи про вибір професії — частина реальності чи вигадка?

Чи можна знайти професію мрії? Завдання не з легких, але реальне. Дослухатися до власних інтересів, віднайти свої сильні сторони — це те, з чого варто почати, щоб знайти не лише роботу, але й покликання. А також прокидатися з гарним настроєм щоранку.

20:30 17.11.2023

Підтримка переробних підприємств: які зміни відбулись у законодавстві?

Нагадаємо, що торік або минулого року Кабінет Міністрів України запровадив декілька програм підтримки підприємництва. Однією з таких програм є програма “Власна справа”, у реалізації якої безпосередньо задіяна Державна служба зайнятості. 

20:25 17.11.2023

Про основи роботи із Windows та Microsoft розкажуть на курсах у Дніпрі

Сьогодення вимагає від кожного уміти володіти комп’ютером хоча б на базовому рівні. Тому Державна служба зайнятості пропонує курси підвищення кваліфікації за програмою «Користувач ПК: офісні технології та Інтернет».

10:17 16.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь