Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Тестування ПЗ «з нуля»: безоплатні курси для безробітних

Ви упевнений користувач ПК? Плануєте надалі розвиватись у сфері інформаційних технологій? Пропонуємо вам цікаві та корисні курси підвищення кваліфікації за програмою «Тестування програмного забезпечення».

08:32 10.10.2023

Ви безробітний? Подбайте про свій страховий стаж! Як його перевірити онлайн?

Як перевірити, чи сплачує роботодавець за вас страхові внески? Це можна зробити на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України або у мобільному додатку «Пенсійний фонд». У розділі «Мій страховий стаж» відображаються відомості щодо страхового стажу, набутого у період з 1 січня 2004 року – дати набрання чинності ЗУ «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», яким запроваджено поняття «страховий стаж» https://is.gd/8zE0KG.

08:28 10.10.2023

Залишись без роботи? Отримайте комплексну підтримку!

Українці, які залишилися без роботи через вимушену зміну місця проживання, можуть отримати комплексну підтримку. Відповідний проєкт «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво» реалізує компанія Booster Development за сприяння Програми USAID «Економічна підтримка України». Він покликаний підтримувати тих громадян України, які через вимушену зміну місця проживання опинилися без роботи, потребують супроводу у працевлаштуванні й адаптації до умов регіону перебування.

08:19 10.10.2023

#робота_для_ВПО: потрібна професія? Отримайте ваучер на навчання!

Для того, щоб успішно працевлаштуватися доводиться швидко пристосовуватися до динамічного темпу життя та вивчати нові технології, працювати з сучасним обладнанням, опановувати нові процеси, а за певних обставин і зовсім змінювати свою професію.

08:56 28.09.2023

«Власна справа»: передбачено видати мікрогрантів ще на 340 мільйонів гривень до кінця року

З 1 липня минулого року завдяки програмі «Власна справа» для започаткування та розвитку малого бізнесу було видано 7675 грантів  на 1,8 млрдгрн та створено близько 24 тис. нових робочих місць. До кінця року буде проведено ще 4 хвилі визначення переможців на суму 340 млн грн.

08:54 28.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь