Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Як організувати роботу працівників під час воєнного стану? Цікаво? Запрошуємо на курси!

Економіка нашої країни в умовах воєнного стану повинна працювати у посиленому режимі, а тому як роботодавець, так і працевлаштований мають бути поінформовані про особливості роботи на підприємствах в умовах воєнного стану. Саме так називаються курси цільового призначення, які організовують для вас за сприяння Державної служби зайнятості.

09:51 09.08.2023

єРобота: що таке мікрогрант на створення та розвиток власного бізнесу?

Мікрогрантом є безповоротна державна допомога фізичній особі, яка має намір розпочати підприємницьку діяльність і бере на себе зобов’язання зареєструватися фізичною особою — підприємцем або створити юридичну особу. Така допомога надається також суб’єктам господарювання для розвитку власного бізнесу.

13:00 08.08.2023

Ви досвідчений кухар та не маєте документа про здобуття освіти? Ця інформація буде вам цікавою

Маєте досвід кухарської справи, знання та бажання працювати кухарем, але відсутній документ про освіту? Тоді ця інформація саме для вас, не пропустіть важливу інформацію!

13:29 07.08.2023

Цікавить 3D-графіка? Навчайтеся створювати об’єкти та сцени

Запрошуємо опанувати сучасний напрям професійної діяльності в ІТ-сфері та стати кваліфікованим фахівцем з 3D-моделювання. Служба зайнятості підготувала для вас курси цільового призначення за навчальною програмою «Створення об’єктів та сцен 3D-графіки».

10:20 04.08.2023

АТ «ГІДРОСИЛА» - провідний виробник гідравліки шукає працівників

АТ «ГІДРОСИЛА» – українське підприємствозасноване у 1930 році в місті Кропивницький, яке спеціалізується на розробці, виробництві і реалізації шестеренних, аксіально-поршневих і інших гідроприводів для гідросистем тракторів всіх класів, автомобілів, сільськогосподарських, дорожньо-будівельних, комунальних машин.

10:19 04.08.2023

Термінова робота: Кіровоградщині потрібні ветеринари

Вас захоплює ветеринарія? Маєте за плечима досвіт та знання у сфері ветеринарної медицини? Без роботи ви не залишитесь! Кіровоградщині потрібні дипломовані лікарі ветеринарної медицини. Роботодавці готові платити до 10 тис. грн заробітної плати. 

10:18 04.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь