Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Ти як? Є проблеми? Базовий курс самодопомоги допоможе «зарядити» внутрішній двигун

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» фахівцями Державної служби зайнятості проводяться тренінгидля клієнтів служби зайнятості на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».

13:08 11.09.2023

Що мається на увазі під облаштуванням робочого місця для надання компенсації при працевлаштуванні особи з інвалідністю?

Нагадаємо, що 29 серпня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893, якою затверджено Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

09:34 11.09.2023

BASIC Ph: отримуйте індивідуальний код стресостійкості та вчіться прийомам саморегуляції

«Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях» -  профконсультаційний груповий захід, що проходитимуть у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» фахівці Державної служби зайнятості для громадян, які перебувають у пошуку роботи, та студентської молоді.

11:18 07.09.2023

У якому розмірі покриваються витрати роботодавцямза облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893 (набрала чинності 29 серпня 2023 року).

11:14 07.09.2023

Чи передбачаються додаткові гарантії у сфері праці для іноземців міждержавними угодами?

На початку нагадаємо, що відповідно до статті 42 Закону України “Про зайнятість населення” роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) на території України на підставі дозволів, що видаються регіональними центрами зайнятості. Для оформлення дозволу роботодавець подає відповідний комплект документів, у тому числі проєкт трудового договору (роботодавець зобов’язаний укласти з іноземцем трудовий договір не пізніш як за 90 календарних днів з дати видачі дозволу). Відповідно до статті 42-8 вказаного Закону підставою для зупинення розгляду заяви про видачу дозволу є, серед іншого, невідповідність умов проєкту трудового договору з іноземцем законодавству України про працю.

11:10 07.09.2023

Плануєте стати підприємцем? Розпочніть із знань про РРО від служби зайнятості

Ви підприємець початківець або ж тільки задумуєтесь про відкриття власної справи? Тоді ці знання будуть для вас корисними. Пропонуємо вам курси цільового призначення за навчальною програмою «РРО для ФОП (реєстратори розрахункових операцій для фізичних осіб підприємців)».

13:10 05.09.2023

«Ти як?» – програма, що допоможе знаходити в собі сили щодня, навчитися піклуватися про себе, опановувати стрес

Що відбувається з нашою духовною енергією, як ми можемо заново віднайти джерело нашого життя, внутрішньої енергії та сил рухатися вперед, що робити, якщо відчуваєш постійну втому та  знесилення, як подолати депресійний стан, запустити власний двигун та стати на рейки повноцінного життя та ефективно функціонувати у суспільстві? 

18:54 04.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь