Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Українське ділове мовлення: не знаєте – навчайтеся за сприяння служби зайнятості

30 жовтня 2023 року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості розпочнуться курси цільового призначення за навчальною програмою «Ділове українське мовлення та редагування службових документів».

13:25 16.10.2023

У які терміни має бути прийнято рішення про направлення учасника бойових дій на професійне навчання?

Рішення про направлення здобувача освіти на професійне навчання приймається обласним центром зайнятості (його філією) не пізніше ніж на п’ятий робочий день з дня подання заяви та документів. Таке рішення оформляється наказом.

18:47 12.10.2023

Як ВПО підготуватися до пошуку роботи на новому місці

Підготуйтеся морально. Щоб зберегти сили у такий непростий період, важливо турбуватися про своє психічне здоров’я. З чого почати та як розпізнати перші симптоми стресу, читайте у рекомендаціях ВООЗ за посиланням.

08:39 10.10.2023

У Службі зайнятості навчають на оператора дрона

Курси підвищення кваліфікації «Керування БПЛА (дроном): теорія і практика» – це не просто шанс на успіх у сучасному цифровому середовищі, а й можливість впровадження новітніх сучасних технологій, що своєю чергою сприятиме  розвитку економіки країни, створенню її потужного воєнного потенціалу.

08:36 10.10.2023

В яких закладах освіти учасник бойових дій може пройти професійне навчання в рамках експериментального проекту?

Порядок реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 р. № 984 (набрала чинності 19 вересня 2023 р.). Як зрозуміло з назви Порядку освіту можна здобути в центрах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості.

08:34 10.10.2023

Синергія зусиль завжди дає гарний результат: робота для ВПО – ти потрібен

04 жовтня, у громадському офісі Кіровоградської обласної військової адміністрації під головуванням Катерини Колтунової, заступника голови обласної військової адміністрації, у рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!» відбулося засідання круглого столу.

08:33 10.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь