Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Компенсація фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю: у які строки виплачується роботодавцю допомога?

Нагадаємо, що відповідно до пункту 6 Порядку надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 № 893, заява про надання компенсації може бути подана роботодавцем до філії обласного центру протягом 90 календарних днів з дня працевлаштування особи з інвалідністю.

11:31 14.08.2024

Перші кроки в улюблену справу разом зі службою зайнятості: станьте гуру перукарського мистецтва!

Перукарська справа набуває стрімкого розвитку в нашому сьогоденні. Кожен сезон з'являються нові тенденції, техніки в стрижці та колористиці, модні й стильні зачіски.

11:20 14.08.2024

Крокуйте в ногу з часом – дізнайтесь про трудові відносин в умовах воєнного стану

«Організація трудових відносин в умовах воєнного стану» – це короткострокові курси цільового призначення, мета яких – ознайомити учасників з законодавчими змінами  у різних сферах права на період воєнного стану. Така інформація є актуальною абсолютно для всіх: від роботодавця, до безробітного, і особливо актуальною для працевлаштованих громадян, які повинні знати й розуміти свої права та обов’язки.

15:31 09.08.2024

Молодь Кіровоградщини:вільні мріяти - назва обласного молодіжного форуму, що сьогодні відбувся у м.Кропивницький

Більше 200 учасників та учасниць з громад Кіровоградщини та гостей з інших областей, представників і представниць молодіжної спільноти області, громадських організацій, структурних підрозділів, відповідальних за роботу з молоддю, молодіжних центрів і просторів, членів і членкинь молодіжних рад області. Участь у заході взяла й Наталія Невідома, заступниця директора Кіровоградського обласного центру зайнятості.

15:27 09.08.2024

Які зміни відбулись в сфері контролю за додержанням законодавства про зайнятість населення?

Наказом Міністерства економіки України від 20 червня 2024 року № 15145 (набрав чинності 02 серпня 2024 року), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 04липня 2024 року за №1010/42355, внесено зміни до додатків до Акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) щодо додержання вимог законодавства у сферах охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, праці, зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю, здійснення державного гірничого нагляду. Цей Акт затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 27 жовтня 2020 року № 2161, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 23 грудня 2020 року за № 1280/35563.

10:30 07.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь