Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Які додаткові документи подаються роботодавцем для отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО з числа осіб з інвалідністю?

Нагадаємо, що відповідно до пункту 4 Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331, роботодавець може подати заяву про компенсацію витрат до філії обласного центру зайнятості в електронній формі(через Єдиний державний вебпортал електронних послуг – Портал Дія) або паперовій.

15:05 12.01.2024

Ви бухгалтер? Служба зайнятості пропонує удосконалити свої знання

Ви бухгалтер за освітою і відчуваєте «слабинку»у своїх професійних навичках? Здобувайте нові знання та беріть активну участь у реформуваннісистеми бухоблікута фінзвітності. У цьому вам допоможуть курси цільового призначення за навчальною програмою «Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності».

08:55 11.01.2024

Таргет, SMМ та соцмережі: як організувати власний бізнес, розкажуть на курсах

Ви зацікавлені у відкритті власної справи? Бажаєте дізнатися лайфхаки просування власного товару чи бренду за допомогою соціальних мереж? Маємо для вас вигідну пропозицію – курси цільового призначення за навчальною програмою «Організація власного бізнесу в сучасних умовах. Соціальні мережі».

08:52 11.01.2024

Запрошуємо на спеціальні курси психологічної допомоги з подолання стресових станів

Емоції беруть верх над вами у стресових ситуаціях? Не знаєте, як опанувати себе, коли є тривога? Пропонуємо курси цільового призначення за навчальною програмою «Психологічна допомога у подоланні стресових та тривожних станів».

11:10 09.01.2024

Кіровоградщина: понад 220 краян отримали роботу у переможців програми «Власна справа»

Грантова програма єРобота – це дієва допомога від держави для відновлення, створення власної справи з нуля, реалізації амбітних проєктів, генерування нових робочих місць та здобуття потрібних на ринку праці спеціальностей.

11:04 09.01.2024

Підтримка підприємництва: які зміни відбулися у законодавстві?

Нагадаємо, що питання підтримки підприємництва регулюються, зокрема, Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу та Порядком надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасниками бойових дій, особами з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей. До постанови Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738, якою затверджено вказані порядки, урядовою постановою від 07 листопада 2023 року № 1157 внесено зміни.

11:01 09.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь