Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Направлення служби зайнятості на працевлаштування: яку інформацію роботодавець має зазначити у корінці?

Нагадаємо, що відповідно до статті 50 Закону України “Про зайнятість населення” роботодавці мають право проводити добір працівників безпосередньо або через центри зайнятості. Також цей Закон передбачає, що роботодавці мають своєчасно та в повному обсязі подавати до державної служби зайнятості інформацію про попит на робочу силу (вакансії). За наявності в центрі зайнятості інформації про вакансію, кар’єрний радник пропонує відповідному шукачу роботи відвідати роботодавця та виписує направлення на працевлаштування.

16:28 06.11.2023

Які зміни відбулись у законодавстві з питань організації суспільно корисних робіт?

Нагадаємо, що Порядок залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року № 753 (із змінами).

13:16 02.11.2023

Як реагувати на хімічну загрозу та вижити під обстрілами: про це та більше на курсах від служби зайнятості

Новий час диктує нові загрози. В умовах повномасштабної війни потрібно забезпечити себе достатньою кількістю інформації, яка допоможе вберегти себе та своїх рідних. Те, що раніше здавалося нам зовсім непотрібним, знову набуло значення.

13:15 02.11.2023

єРобота: вже 148 ветеранів та членів їхніх родин отримають 59 млн гривень грантів від держави на розвиток бізнесу

Зокрема, переможцями 13-ої хвилі подачі заявок стали 12 переможців: 6 - учасників бойових дій, 6 - членів родин ветеранів. Вони отримають 5 млн грн на старт або розвиток свого бізнесу.

13:09 02.11.2023

Ви впевнений користувач ПК? Навчіться створювати анімацію для смартфонів та комп’ютерів

15 листопада 2023 року у Сумському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості розпочнуться курси цільового призначення за навчальною програмою «Створення анімації в середовищі Unity 3D».

13:37 30.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь