Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ІНФОРМУЄ

До уваги розробників документації із землеустрою, землевласників та землекористувачів!

Відповідно до частини другої статті 106 Земельного кодексу України (у редакції Земельного кодексу України від 17.03.2021) види межових знаків і порядок відновлення меж визначалися центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері земельних відносин.

10:14 10.09.2021

Майже 2,4 мільйона гривень отримали бюджети Кіровоградщини від відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва за І півріччя 2021 року

Упродовж січня-червня у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва до бюджетів Кіровоградської області надійшло 2,36 млн гривень. З них до обласного бюджету надійшло 592,08 тис. грн.

12:08 19.08.2021

Земельну ділянку вартістю понад 17 млн грн повернуто державі

Державними інспекторами Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області за поданням Новоукраїнської окружної прокуратури проведено перевірку дотримання вимог земельного законодавства під час використання угідь земельних ділянок, що розташовані за межами Фурманівської сільської ради Новоукраїнського району.

12:07 19.08.2021

Фахівці ГУ Держгеокадастру у Кіровоградської області наголошують на безумовному виконанні Закону України щодо планування використання земель

За даними Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області станом на 30.01.2021 року загальна кількість документації із землеустрою та оцінки земель, яка внесена до електронного реєстру Державного фонду документації із землеустрою та оцінки земель, становив 400 903 примірники документації, в тому числі місцевого фонду – 400 689.

12:06 19.08.2021

ДОВІДНИК показників нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Кіровоградської області

Дані Довідника дозволяють порівняти результати нормативної грошової оцінки земель населеного пункту з однотипними групами населених пунктів за регіоном розташування, адміністративним статусом, роком проведення оцінки тощо, що в свою чергу дозволяє розробникам технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів уникати екстремальних результатів такої оцінки без наявного на те обґрунтування.

10:36 19.07.2021

З відкриттям ринку землі в Україні нотаріуси отримують спрощений доступ до даних Державного земельного кадастру

В умовах відкриття ринку землі одним із важливих завдань Держгеокадастру є створення передумов для забезпечення законності посвідчення правочинів щодо купівлі-продажу земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Тому, з 1 липня 2021 року Держгеокадастр спільно з ДП «Центр ДЗК», в рамках запровадження Моніторингу земельних відносин, здійснили заходи щодо надання спрощеного доступу нотаріусам до даних Державного земельного кадастру.

10:34 19.07.2021

Про підсумки круглого столу в рамках другого етапу онлайн-конференції Програми підтримки реформи Держгеокадастру сільськими громадами

24 червня 2021 року Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID АГРО провела другу онлайн-конференцію у форматі круглого столу в рамках реалізації програми підтримки реформи Держгеокадастру сільськими громадами.

16:39 25.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь