Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ІНФОРМУЄ

Африканська чума – небезпечне захворювання свиней

На території України склалася напружена ситуація щодо поширення африканської чуми свиней. Так, у 2023 році в нашій країні було зареєстровано 47 випадків цієї хвороби. Зокрема в Кіровоградській області 7 випадків: 2 в Олександрійському районі, 5 у Кропивницькому районі на території Долинської міської (1), Компаніївської селищної (1), Новгородківської селищної (2) та Дмитрівської сільської (1) громад.

16:49 06.02.2024

Облаштування колодязів: санітарні вимоги

Значна частина населення Кропивницького району користується питною водою з колодязів. Вимоги до обладнання колодязів, їх утримання та  якості води з колодязів є особливо актуальними після паводків, коли якість води в колодязях може погіршуватися.

10:08 19.01.2024

Питна вода: її якість і безпечність!

Вода - найпоширеніша речовина в біосфері, яка займає виключно важливе значення в природі. Для людини питна вода - це харчовий продукт для щоденного споживання.

13:47 15.01.2024

ГРИП ПТИЦІ

Грип птиці (лат. – Grippus avium; син.: високопатогенний грип птахів, класична чума, грип курей А, ексудативний тиф, голландська чума курей, брауншвейзька хвороба) – контагіозна хвороба, яка характеризується пригніченням, набряками, ураженням органів дихання, травлення, депресіями, явищами геморагічного діатезу та перебігає з різним ступенем тяжкості.

09:17 02.01.2024

ПІДГОТОВКА ПОДАРУНКІВ: ЯК ОБРАТИ ДИТИНІ БЕЗПЕЧНУ ІГРАШКУ

В Україні в розпалі сезон підготовки подарунків до Різдва та Нового року. А від асортименту запропонованої виробниками та імпортерами іграшкової продукції нелегко розгубитися навіть досвідченому споживачеві. Тому під час купівлі потрібно бути особливо обережними, щоб іграшка принесла радість і не мала небажаних наслідків. Кропивницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області закликає бути особливо обережними, щоб іграшка принесла радість і не мала небажаних наслідків, та як упевнитися в безпечності іграшок перед їх придбанням.

11:54 15.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь