Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Опанувати актуальну робітничу професію служба зайнятості запрошує до Одеси!

Робітничі спеціальності, прості на перший погляд, на сьогодні досить затребувані і пропонують стабільні можливості працевлаштування. Звертаємо вашу увагу на таких фахівців, як електрогазозварники.

13:51 09.09.2024

Професія, шанована суспільством: відбудуймо інфраструктуру нашої країни!

Є професії, котрі з часом не тільки не втрачають своєї актуальності, а й здобувають усе більший попит. І «муляр» – одна з перших у воєнних реаліях сьогодення. Це одна з основних будівельних професій. Нині неможливо собі уявити місто, село чи мегаполіс, котрі б не розвивались, не будувались, не ремонтувались. 

10:37 06.09.2024

Які зміни відбулись у законодавстві з питань легалізації зайнятості населення?

Насамперед, нагадаємо, що відповідно до статті 50 Закону України «Про зайнятість населення» роботодавцям забороняється застосовувати працю громадян без належного оформлення трудових відносин, вчиняти дії, спрямовані на приховування трудових відносин. Одним із елементів легалізації зайнятості є повідомлення роботодавця державній податковій службі про прийняття працівника на роботу.

13:12 04.09.2024

Зробіть перший крок до професійного майбутнього: вивчіться на візажиста!

Чи відчуваєте ви у собі потенціал створювати красу? Можливо, вже довгий час мрієте потрапити у захопливий світ Beauty-індустрії і реалізуватись саме там? Якщо відповідь «так» – час зробити перший крок!

13:05 04.09.2024

Все про секрети касових операцій з Державною службою зайнятості: опануйте актуальний фах!

Важко уявити хоча б одне підприємство сфери послуг або торгівлі без такого працівника, як касир.Сьогодні це кваліфікований працівник, що безпосередньо виконує касові операції та здійснює роботу по ефективному обслуговуванню покупців у сферах роздрібної та оптової торгівлі в неспеціалізованих та спеціалізованих магазинах. Досвідчені фахівці, працюючи над підвищенням свого професійного і технічного рівня, можуть завжди розраховувати на достойні пропозиції, кар’єрний ріст і розвиток.

09:40 03.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь