Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Яку інформацію щодо сприяння підприємництву можна отримати в центрі зайнятості?

Для стимулювання самозайнятості населення, підприємницької ініціативи Державна служба зайнятості забезпечує надання безоплатних індивідуальних і групових консультацій з питань організації та провадження підприємницької діяльності. Такі консультації надаються по різним питанням підприємництва, у тому числі із залученням інших державних і неурядових організацій (ст.27 Закону України “Про зайнятість населення”).

09:37 03.09.2024

Не тільки робота: в «Єдиному вікні послуг» служби зайнятості доступні сотні програм підтримки ВПО, ветеранів та людей з інвалідністю

Сервіс «Єдине вікно послуг» від Державної служби зайнятості об’єднав 459 програм підтримки для ВПО, людей з інвалідністю та ветеранів, які працюють у регіонах України. Тепер вся інформація про послуги служби та інших недержавних і громадських організацій зібрана в одному місці. 

13:24 22.08.2024

Пориньте в індустрію краси – опануйте одну з провідних професій сьогодення!

Затребуваність майстрів нігтьового сервісу в сучасному суспільстві дуже висока. І якщо раніше така послуга була актуальною переважно для жінок, то останнім часом попит значно виріс і серед чоловіків. На манікюр до хорошого майстра записуються за тиждень, а то й місяць, він не сидить без роботи і без постійних клієнтів.

11:32 16.08.2024

Компенсація фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю: у які строки виплачується роботодавцю допомога?

Нагадаємо, що відповідно до пункту 6 Порядку надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 № 893, заява про надання компенсації може бути подана роботодавцем до філії обласного центру протягом 90 календарних днів з дня працевлаштування особи з інвалідністю.

11:31 14.08.2024

Перші кроки в улюблену справу разом зі службою зайнятості: станьте гуру перукарського мистецтва!

Перукарська справа набуває стрімкого розвитку в нашому сьогоденні. Кожен сезон з'являються нові тенденції, техніки в стрижці та колористиці, модні й стильні зачіски.

11:20 14.08.2024

Крокуйте в ногу з часом – дізнайтесь про трудові відносин в умовах воєнного стану

«Організація трудових відносин в умовах воєнного стану» – це короткострокові курси цільового призначення, мета яких – ознайомити учасників з законодавчими змінами  у різних сферах права на період воєнного стану. Така інформація є актуальною абсолютно для всіх: від роботодавця, до безробітного, і особливо актуальною для працевлаштованих громадян, які повинні знати й розуміти свої права та обов’язки.

15:31 09.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь